Lämna det bakomflutna före dig

Hej allihopa!
Bara en liten uppdatering från lilla mig. Lever livet och njuter så oslagbart mycket just nu. ÄLSKAR mitt jobb, vädret och mina nya vänner.
Tittade igenom bilderna på min dator nyss som är tagna med Photo Booth, massa bilder på mig och Jake. Saknar honom så himla mycket. Saknar Darwin väldigt mycket! Har inte haft tid att tänka på att jag faktiskt är någon annanstans just nu men saknaden slog mig precis.
Vill nog inte tillbaka dock, är ganska "över" allt där uppe, behövde verkligen en ny fräsh start, nya sysslor och nya upplevelser. Är dock så himla ovant att behöva betala mat och husrum nu då jag inte har gjort det sen jag kom till Australien förutom Östkustresan.
Vill inte hem till Sverige än. Även om jag har nästan fyra månader kvar känns det som att jag ska hem snart.. Tiden går så himla fort och jag är inte alls redo att åka hem. Skulle verkligen vilja stanna här ett år till. Men man måste ju hem och se mamma snart!
Alla som har chansen att åka någonstans, göra någonting annorlunda eller bara något annat än det vanliga i lilla landet Lagom, GÖR DET eller förevigt ångra att ni inte gjorde.
Detta år är och kommer definitivt vara det bästa jag varit med om.
Thank u for listening, over and out

Ny stad nya möjligheter!

Hej allihopa! Just nu skriver jag från mitt rum i Cairns, har varit här nu i en vecka och två dagar.
Jag har bosatt mig på ett hostel i ett rum med åtta sängar. Har också fått ett jobb där jag spenderar ca 5 dagar i veckan av och till. Älskar jobbet och älskar hostlet. Så många grymma människor har jag hittat här så jag trivs verkligen. Och på jobbet går det mycket bättre än förväntat då jag inte hade någon Bar-erfarenhet.
Här stannar jag ett tag, runt 2 månader skulle jag tro. Är så grymt sugen på att stanna ett andra år i Australien nu när det går så bra men lyckas nog inte få ett annat visa.
Fick jobb andra dagen jag kom och vänner så snabbt så jag är så glad och nöjd! Detta går alldeles för lätt!
Easypeasy macandcheesy

RSS 2.0