16 dagar kvar

Om ca två veckor är jag hemma igen! Kan inte fatta det riktigt.. känns så overkligt.
Förra veckan fick jag reda på att jag fick mitt andra års visum till Australien godkänt. Hur stor lycka som helst, för det betyder att jag kan komma tillbaka nästa år utan problem för ett år att jobba och resa med min underbara pojkvän.

Så imorgon lämnar vi Cairns för att åka på en 500 mil lång roadtrip i våran bil, reser till Uluru, Ayers Rock, och sedan upp till Darwin igen! Ska se familjen och älskade Jake och hämta lite grejer innan jag sedan ett par dagar senare flyger jag hem till Sverige!
Robbie väntar i Darwin på mig, då jag stannar hemma i några veckor och sedan åker tillbaka. Sen ska vi åka ner västkusten till Perth och sedan förhoppningsvis runt hela Australien!

Ska bli ett riktigt äventyr!
Imorgon åker vi alltså så jag kommer inte alls ha signal i outbacken så vi ses när jag är hemma mina vänner!! <3

Vill bara ha mer!

För några dagar sedan fick jag reda på att jag var tvungen att flytta ut på fredag (som var igår). Robbie var också tvungen att flytta från sitt hostel på fredagen, då det var fullbokat. Så jag kunde heller inte flytta dit. 
Så vi båda stod utan någonstans att bo veckan innan en total eclipse ska vara just i Cairns där vi är nu, då hela staden fylls med folk och alla hostel/hotell är fullbokade. Kul, tänkte vi som har ingen stans att bo tills vi åker i slutet av nästa vecka. Den andra kocken på jobbet erbjöd sig att låna ut sitt gästrum för en vecka så vi bestämde oss för att flytta in där med honom och hans partner. 
Igårkväll flyttade vi alltså in där, fick ett eget rum med en stor dubbelsäng! LYCKA! 
Robbie gillade det speciellt mycket som har bott på hostel de senaste tre månaderna, delat rum och toalett med 5 andra människor. Så nu är han i paradiset! 
 
Vi har också blivit bilägare, jag och min älskade Rob. Vi köpte oss en stor fyrhjulsdrift, vilket är ett måste när man ska köra i Australien (off road). Jag vet inte så mycket om bilar så jag överlät det till honom och öppnade bara upp plånboken och såg sedan resultatet. Verkar vara precis vad vi behöver! Vi får plats med mycket grejer och ska bygga en dubbelsäng där bak så vi kan bo i den. Redan nästa vecka tar vi Dora (bilen, namngav henne efter barnprogrammet Dora the Explorer då det är en Ford Explorer) med på stort äventyr då vi åker till Ayers rock (Uluru) och sedan upp till Darwin. Det är en ca 500 mil lång roadtrip och kommer ta nästan två veckor! 
Sen är det tyvärr dags för mig att ta flyget hem till lilla landet lagom mellanmjölk ikea kaviar köttbulle.
 
Har så blandade känslor om att komma hem. Ska bli väldigt kul att träffa alla igen, komma hem och få ordning på ett par saker. En omstart. Men samtidigt känns det så tungt, tråkigt och jobbigt att lämna allt här bakom mig. 
Nu har jag ju ändå den bästa pojken, en bil och en massa planer jag så gärna vill genomföra med honom! Har också vänner på olika platser över Australien jag så gärna vill spendera mer tid med, resa runt och se MER. 
Det blir så när man är ute och reser, att man får ett behov att bara se mer och mer och mer. 

RSS 2.0