Bokat Sverige-veckan!

Har nu köpt biljetter hem! Flyger till Oslo på morgonen den första, kommer till Karlstad till lunch!
Vi stannar till den 8e så vi har torsdag till torsdag, så ta er tid att se oss för det är nog sista gången vi är hemma i Europa på länge!
Så ska ni få möta min prins också! :)

Då ses vi snart Sverige :)


London baby!

Hejhej! Har spenderat de senaste dagarna hemma hos Robbies mamma, där hela släkten kom förbi första dagen. Sen kom också hela bunten med kompisar till Robbie, så jag fick träffa dem. Så jag träffade alla samtidigt, vilket var många!! Men de är alla så underbara här och vi har haft tre underbara dagar än så länge!
Idag åker vi mot London och bor hos hans storasyster en natt, sen bor vi hos en av hans kompisar. Så vi ska spendera tre dagar i London, visa mig runt till turistställena och shoppa!

Som det ser ut nu kommer vi hem till Sverige runt 29 juli och stannar till 4e augusti. Så hoppas många är hemma då så vi kan träffas!! :D

En liten vistelse

Hej alla!

En liten uppdatering från det tokbra livet här borta: vi kommer hem!

I övermorgon åker vi till Mauritius över en dag, sen lördag landar vi i London! Robbie är från ett ställe utanför London så äntligen ska jag få se staden!!
Vi stannar i Europa i fem veckor, en av dem veckorna är vi i Sverige! Vet inte riktigt datum än, blir antingen 19-25 juli eller första veckan i augusti!!

Är så nervös, förväntansfull och längtar så till att få träffa robbies familj och vänner! Ska bli en riktigt kul semester, har massa roligt planerat i England. Ska resa runt lite överallt och självklart turista (shoppa) i London!!

På vägen hem har vi återigen en dags stopp i Mauritius, från morgon till kväll, vilket jag också ser fram emot. Har alltid velat åka dit, och även om vi bara ska vara där i två dagar ska det bli kul att äntligen få åka dit. Och det är ju bara en stor bonus på vägen!!

Imorgon blir det att packa, städa, tvätta osv för att vara redo på fredag morgon att åka. Längtar också tills ni där hemma får träffa min underbara robbie. Så träna på engelskan nu!!!



Puss vi ses snart ju!!


RSS 2.0