God jul och gott nytt år!!

Hoppas ni alla har haft underbara juldagar med familj och vänner!
Vi spenderade våran första jul tillsammans ute på en ö utanför Perth, campade i tältet och hängde på stranden. Tyvärr så var vi båda fortfarande sjuka från lombok så vi gjorde knappt något, hängde på stranden och gjorde en sand-gubbe istället för en snögubbe. Man tar vad man har!!

Är så taggad på att starta våra egna traditioner på jul, eftersom vi båda är borta från våra familjer och är i ett helt annat land, så får vi börja från skratch. Jag har varit på Ikea innan och handlat glögg, pepparkaksdeg och julmust så jag hade lite av den svenska julen. Men ingen Kalle anka, snö, julbord, alladin-askar osv.

Planen var att vi skulle lämna Perth innan nyår men nu är ju nyår imorgon så vi är lite sena med våra planer. Men det är på grund av att Robbie håller på med sitt dyk-certifikat för att bli Divemaster, och det tar lite längre än vad vi trodde så vi stannar någon vecka längre så han kan få det klart.

Så nästa vecka ser det ut som vi åker! Då blir det några månader resande runt igen, bo i tält och campa varje dag. Haha vilket liv va. Så hamnar vi i Melbourne och kanske stannar i några veckor pga hur mycket pengar vi har kvar. Så kanske robbie behöver jobba i några veckor för att fylla plånboken. Jag får ju inte jobba på det här visumet så synd om mig haha! Klagar inte på att vara hemmafru i ett tält haha :)

Så det var en liten uppdatering om vad som händer i vårt liv!

Gott nytt år allihopa! Ska skriva en liten års-resumé snart här i bloggen så håll utkik! Kram kram


RSS 2.0