dålig uppdatering jappjapp

riktigt dålig på det här med bloggande.. Men jag använder nästan aldrig datorn med internet, bara när jag ska skypea, och då glöms det bort att jag kanske borde blogga.
Iallafall, vad har hänt?
Jag fyllde hela 20 år, två veckor sedan dock. Är en helt ny människa nu när jag inte är tonåring längre.. not.
Hade en riktigt rolig födelsedagskväll faktiskt! Hade bbq här först med några au pair vänner, sen in till stan för en riktigt rolig utekväll. Blir en helt annan känsla när man kan säga att man fyller år och alla säger grattis, bjuder på drinkar och allt handlar om mig (love it)!
Sen har jag mest jobbat, jobbat lite extra timmar också vilket är skönt.
Varit på bio, 21 jump street! Sjukt rolig film, skrattade så jag grät i drog-scenen. Se den! går den ens i sverige?
Sen ska jag se Hunger Games nästa vecka tror jag, det pratas om den hela tiden på tvn, radion etc. borde va bra!
Ikväll ska jag nog unna mig lite Marabou Svensk dretgo choklad. För det är jag värd!

Hej mina vänner!

Mitt längsta arbetspass började igår kl 23 och ska hålla på tills runt 3 på söndageftermiddag..
Det krockade lite i schemat för mamman OCH pappan jobbar NATT hela helgen så då får jag också göra det, plus dag, för när de kommer hem på morgonen behöver de sova för att sedan åka och jobba mera natt.
Det blir en del jobb för mig i helgen alltså, men blir också mera pengar.
Dock har vi fått ett litet oväntat problem här. Eller problem, men en av mina vänner här ska plötsligt åka hem på måndag! Hon skulle egentligen ha åkt hem om tre veckor men nu igår, fick hon boka om flygbiljetten.
Så då måste vi spendera en massa tid med henne innan hon åker men jag jobbar.. och hon har heller ingenstans att bo (invecklad situation) så hon får bo här med mig och hjälpa mig jobba lite.
I eftermiddag ska de (förhoppningsvis jag också) åka på en cruiz med en båt runt the harbour här i några timmar, dricka och bara umgås. Så det blir typ av en "partybåt".
Om jag kan åka, har bett föräldrarna ta hand om jake i fem timmar på eftermiddagen och det var ganska säkert att de kunde, så ska jag såklart inte dricka eftersom jag måste tillbaka och jobba natt.
Jag väntar bara på att de ska vakna nu så jag kan veta om jag kan åka eller inte, sen blir det att göra sig i ordning och dra iväg!
Skulle va nice att ha ett litet break denna helg faktiskt och inte konstant jobba i två dagar nästan..
Hoppas ni har det bra! Puss&Kram

Ny månad - nya möjligheter!

Nu har vi gått in i månaden Mars, en helt okej månad enligt mig!
Jag har en födelsedag som närmar sig (11 dagar) dock inga planer än... får helt enkelt se vad som händer!
Fyller ändå 20, här är det dock en helt oviktig siffra då den stora siffran är 21... synd!!! Det öppnar heller inte upp sig några nya möjligheter för mig som 20-åring då jag redan får gå på systemet osv.
De senaste veckorna, efter hemkomsten från Bali, har det blivit mycket party. Fem utgångar på två helger, och jag vet inte hur många bakis-dagar! Det resulterade, tyvärr, också i att min magkatarr sakta smyger sig på igen.
Eftersom jag vet hur jobbigt det var, och hur länge den höll sig i, bestämde jag mig för förändring ett tag.
Så från och med igår ska jag inte dricka en droppe tills min födelsedag (den måste ju faktiskt firas ordentligt). För att jag ska bli mer motiverad, och verkligen inte dricka någonting ALLS, slog jag vad med min tennisproffs-vän om 50 dollar. Så nu har jag inte ens råd att dricka för då förlorar jag och måste betala.
Klarar jag det är jag 50 dollar rikiare! KATCHIIING!
Hade min första nyktra utgång igår som sagt, hade dock feber och en förkylning på det! Men det var torsdag och det betyder Ladies night, och det betyder här i Darwin, Manliga strippor!! även nykter är det MUMS!

RSS 2.0