Sakta skapar vi ett hem

Hej! 
Imorgon ska jag jobba lite där Robbie jobbar för att få in lite stålar och för att jag är så uttråkad. 
De kommer ej betala mig då jag inte är tillåten att jobba utan de betalar mig senare när vårat visum har gått igenom. Ska bli så skönt att jobba igen. Ska också bli kul att jobba med Robbie igen! 
 
Igår så köpte vi oss en billig soffa från motsvarande blocket och sen blev det en tv också. Vi hade lyckats spara mer än vi trodde den veckan så vi tyckte att vi förtjänade det. Och det var en billig affär så det var bara att passa på. Robbie gör lite extra timmar denna veckan också så happy days! Jag vet att vi borde lägga pengar på viktigare saker men en soffa är helt underbart att ha! Och en stor 5o tum Samsung på det! Känns som vi har ett hem nu :)
 
Annars händer inte så mycket, håller fortfarande på med visum grejer och på fredag får jag resultatet från mitt engelskatest jag gjorde 10 dagar sedan. Ska bli spännande att se hur jag klarade mig.. haha. 
 
Anyway, ska chilla sönder soffan och strö-kolla tv nu BARA FÖR ATT JAG KAN! :D 
 
Den ser så liten och pyttig ut och står på en box. haha. Man tager vad man haver väl. Så sjukt tomt här hemma men sakta fyller vi stället. 
 

Promenadutsikt






Såhär ser det ut där jag går varje dag, på en mulen och regnig dag. Båtar överallt, helt sjukt. Så många olika marinor överallt. Det är verkligen ett måste att ha båt när man bor här. En dag har vi också det! 

Livet på standby

Hej! 
Har inte så mycket att säga just nu då det känns som vi lever lite på standby. Vi är mitt uppe i ansökan om sponsorship och visum osv. Riktigt jäkla krångligt. Och mycket att göra!! Så vi har fullt upp med det. Om några veckor så ska insökan vara inne och först då kan vi andas ut och bara VÄNTA. Det kan ta upp till 8 månader för att få besked så det är en lång väntan. Men så fort ansökan är inne så får man ett Bridging-visa som man kan jobba på osv medans man väntar. Så jag längtar till dess så jag kan börja söka jobb och få in lite pengar! 
 
Jag är så himla utrråkad på dagarna när Robbie jobbar. Jag menar, på mulna dagar kan jag inte ens sola ju.. Tvättar och diskar och städar och shoppar små saker till hemmet är typ vad jag gör om dagarna. Och väntar.
De senaste två dagarna har jag gått 11,2 resp. 12.1 km. En riktigt bra grej att göra varje dag!! Har massa poddar i öronen och så går jag längs med vattnet hela vägen runt. Så fin promenadrunda!! Ska gå igen imorgon så ska ta lite bilder och kanske lägga ut imorgon så får ni se. Hur fint som helst. 
 
Vet ni vad? Jag önskade så att jag var bättre på det här med att blogga. Och jag kan ju inte riktigt säga att jag inte har tid, för det vet ni ju alla att det har jag. Och jag skriver ju dagbok nästan varje dag men den är lite mer privat. Önskar att jag hade tålamod och ideer till att blogga varje dag eller iallafall varje vecka! Är ju väldigt kul för min familj iallafall och mina få vänner där ute att se vad jag håller på med (även om det inte är så mycket just nu). Jag har ju iallafall ett ganska spännande liv om jag får säga det själv.. Tränar och solar haha. 
 
Ska vi säga det, att jag börjar blogga lite mer och så får vi se hur det går. Och bilder, jag måste få upp bilder. Annars är det ju ingen ide. Men då måste jag blogga från mobilen annars måste jag överföra varje dag och det har jag inte riktigt ork med. Mobilblogg då, yes box lets go! 
Den här bilden tog jag från våran balkong på vår härliga iskalla pool och min härliga heta kille. På kvällarna så lyser poolen med olika färgade lampor och åh det är så fint. 
Här är min lilla kamel-vän från marknaden de har varje lördagmorgon på stranden. Han var inte glad som han ser ut utan mer väldigt missnöjd med en tjock tant på ryggen. I don´t blame him! Stackare.
 
 

RSS 2.0