Dora är redo att explora!!

Nu är bilen äntligen ÄNTLIGEN besiktad och klar och de nya nummerplåtarna sitter så jäkla fint!! Ser ovant ut eftersom hon har vart naken i 4 månader haha. Så till veckan blir det att åka på några dagars semester neråt i landet. Tar med oss våra sambos och njuter i några dagar!

Vad annars? Jo jag som äntligen blev frisk från halsflussen har fått det igen.. I bara några dagar vart jag frisk innan jag blev sjuk igen. Jag som verkligen ville komma igång med träningen och var taggad! Men fick en dunderkur i tio dagar som förhoppningsvis dödar bakterien för alltid!!


Sjukare än döden

I lördags vaknade jag upp (på jobbet, skulle upp på morgonmöte) och hade världens halsont. Gick upp och gjorde mig i ordning, gick iväg på mötet och träffade min manager. Kunde knappt prata men fick ut att jag har nått så grymt ont i halsen. Så hon körde mig ner till läkaren som finns i gruvan. Han påstod (som jag redan hade listat ut) att det var halsfluss. En riktigt dålig en. Så han fixade penicillin och någon gurgel-vätska och lite smärtstillande. Åkte hem och sov. Hela dagen hela natten. Hela nästa dag och hela nästa natt. Utan att äta eller dricka alls mycket pga smärtan. Grät av att jag var så hungrig och klen, orkade knappt att gå till toaletten som är 2 meter bort från sängen, eller att duscha. Den tredje dagen åkte vi tillbaka till läkaren som tittade ner i halsen och konstaterade att det såg värre ut.. efter två dagar med medicin. Så han visste inte vad han skulle göra. De läkare som är ute i gruvan har en doktor i Perth som de ringer och får råd och anvisningar ifrån så han ringde till doktorn som inte svarade. Så de skickade mig tillbaka till sängen och så fick jag vänta på ett samtal som skulle berätta vad som ska hända. 
Den dagen (tack gode gud) kom Robbie ut för att jobba i två veckor så jag fick äntligen träffa honom. 
Sen fick jag samtal att jag blir hemskickad nästa morgon så att jag kan åka till sjukhuset och få antibiotika på dropp eftersom medicinen inte hjälpte. 
Berättade det för Robbie när jag väl träffade honom och han gick direkt till sin manager och sa att han va tvungen att åka hem med mig för han skulle aldrig låta mig åka in till sjukan helt själv när jag vart själv i tre dagar sjuk redan. Så han blev inbokat på morgonflyget också. 
 
Så den kvällen tog Robbie hand om mig, (sååå skönt efter att ha försökt ta hand om sitt sjuka själv) och jag sov underbart den natten med honom brevid mig. På morgonen hoppade vi på flyget och åkte hem. 
Så fort vi kom hem så kände jag mig redan bättre. Det var den fjärde dagen på min medicinkur. Jag bestämde mig för att inte åka in till sjukhuset utan vänta, ville bara njuta av att vara hemma. Sen om jag blev sämre skulle jag åka in nästa dag. Men kände mig bara bättre och bättre och igårkväll lagade Robbie godaste middagen som jag faktiskt kunde äta!! Och gud vad jag njöt! Efter tre dagar utan mat har man världens största aptit! åt hela kvällen och idag ska jag äta mera. Måste ju äta upp mig igen. 
Och idag känner jag mig mycket piggare och fräshare. 
 
Tänk vad lite kärlek kan hjälpa! Så fort Robbie kom och jag fick krama på den underbaringen så vart jag direkt på bättringsvägen! Kan svära på att han botar min sjuka, till och med min huvudvärk ibland. Bara ren kärlek, bästa medicinen!
 
Så de närmsta dagarna ska jag ta det lugnt och vila mig hemma, njuta av soffan och Robbie innan han åker tillbaka till jobbet. Jag tar ca 2 veckor r&r denna gång, sen gör jag två veckor och sen är det nog. Då har vi gjort vårat och sparat våra pengar vi behöver! SKÖNT! 
 
Haft halsfluss gång på gång på gång de senaste två åren men denna gång var absolut den värsta. Och jag som aldrig blir sjuk när jag är i väg och jobbar! Dålig timing då jag förlorade massa pengar på de sjuka dagarna men hälsan går först. Alltid! 
 
Hade!!

Det ekar här inne

Hallå!
Har inte varit inne här på väldigt länge... sen INNAN vi åkte till Sverige! Ooopps...

Iallafall, har varit fullt upp sen vi kom hem. Vart i väg och jobba två veckor i taget, hemma en vecka och sen iväg igen gör det väldigt lätt att glömma en blogg tex. Och när vi är på R&R (lediga veckan mellan jobbveckorna) har varit fullt upp med att fixa på bilen. Lille Dora, är nu äntligen fixad! Vi har bara en grej kvar att göra och det är att få nytt batteri och sen ska hon iväg och besiktas och omregistreras! Sen är hon redo för vägen igen. HUR SKÖNT!!
Min älskade man Robbie har varit riktigt duktig med bilen de senaste veckorna på r&r och fixat och donat. Han hittade säten som passade och fixade de mesta småsaker som var fel på bilen.
Så snart är det helt klart och redo för avgång!!

Hoppas ni alla har det bra hemma, hört att första snön kom för några dagar sedan! brrr... här är det snart i mitten av sommaren och 30 grader soligt. Man ska ju inte klaga på livet!!!

RSS 2.0